Beautysalon Harderwijk
Beautysalon Harderwijk Onze openingstijden Open van maandag t/m zaterdag

Opening time

  • Monday 09:00 - 22:00
  • Tuesday 09:00 - 22:00
  • Wednesday 09:00 - 22:00
  • Thursday 09:00 - 22:00
  • Friday 09:00 - 22:00
  • Saturday 10:00 - 16:00
  • Sunday Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Emdenmeen 57, 3844 EB, Harderwijk, Nederland
06-46320255
info@salonbritt.com
www.salonbritt.com

Wimperextensions

Home / Wimperextensions

One by One

Bij de one by one techniek wordt er een wimperextension per wimper geplakt. De wimperextension bestaat bij de one by one techniek uit één wimperhaartje. Op deze manier wordt er één haartje per wimper opgeplakt. Gemiddeld zijn er 80 tot 100 wimperhaartjes per oog. Daarom zullen er gemiddeld 90 wimperextensions worden aangebracht per oog. Wanneer er op elk wimperhaartje een wimperextension zit, zal het daarom minder opvallen als er een aantal wimperhaartjes uitvallen. Maar doordat er nieuwe wimpers bijgroeien en oude wimpers eruit vallen, is het nodig om maandelijks voor een opvulbehandeling te kiezen. Tijdens deze opvulbehandeling worden nieuwe wimperextensions aangebracht op de nieuwe wimperhaartjes. De one by one techniek richt zich voornamelijk op lengte en krul. Wanneer de wens is om meer volume te krijgen, is de 2D-8D techniek met name geschikt.

Volume Lashes

De 2D-8D techniek komt overeen met de one by one techniek. Ook bij deze techniek wordt de wimperextension rechtstreeks op de wimper geplakt. Het verschil met de one by one techniek, is dat de wimperextension bij de 2D-8D techniek bestaat uit meerdere wimperhaartjes. Bij de 2D-8D techniek staat het cijfer voor de letter “D” voor het aantal haartjes per wimperextensions. Op deze manier kan het aantal haartjes per extension worden uitgezocht. Hierbij geldt hoe hoger het cijfer, hoe meer volume de wimpers krijgen. Ook bij deze techniek wordt er op elk wimperhaartje een extension gezet. Bij de one by one techniek zal de hoeveelheid wimperhaartjes niet veranderen. Als er van nature 90 wimperhaartjes op één oog zitten, blijft het aantal ook 90 na de behandeling. De haartjes worden hierbij verlengd. Bij de 2D-8D techniek zitten er uiteindelijk meer wimperhaartjes per oog doordat er meerdere wimperhaartjes op één extension zitten. Op deze manier wordt er twee tot acht keer meer volume gecreëerd. Net zoals bij de one by one techniek is er bij de 2D-8D techniek maandelijks een opvulbehandeling nodig.

Onderhoud & Gemak

De wimperextensions geven een natuurlijk of juist een opvallend effect door het gebruik van deze technieken. Daarnaast is het tijdbesparend doordat er weinig onderhoud (minimaal 1x per maand) nodig is. Doordat de wimpers op eigen smaak worden uitgekozen, is er ook geen mascara meer nodig. Wanneer er toch mascara op de wimperextensions wordt gebruikt, is het belangrijk om mascara te gebruiken die niet op oliebasis is. Daarnaast is het ook belangrijk oogmake-up remover te gebruiken die niet op oliebasis is. Olie kan namelijk de speciale wimperlijm aantasten, hierdoor kunnen de wimperextensions eruit vallen. De wimpers zijn daarentegen wel waterbestendig. Wimperextensions zorgen ook voor minimale schade aan de wimpers vergeleken met andere producten. Zo kan het eraf halen van waterproof mascara en het gebruik een wimperkrultang de wimpers beschadigen. De wimperextensions kunnen er met een speciale vloeistof af worden gehaald. Dit kan worden gedaan bij een beautysalon. Het is niet de bedoeling om de wimperextensions er zelf uit te halen, hiermee kunnen de wimpers wel worden beschadigd.

Prijs

One by one €60,-

Volume Lashes €75,-

Bijvullen vanaf €17,50

Wimperextensions

Lange en volle wimpers zijn een trend. Om lange en volle wimpers te krijgen, zijn er verschillende producten beschikbaar op de markt. Zo kan er worden gekozen voor een groeiserum voor de wimpers of wimperextensions.

Het aanbrengen van wimperextensions kan op verschillende manieren. Zo kan ervoor worden gekozen om zelf wimperextensions aan te brengen of om wimperextensions in een beautysalon te laten zetten. Wanneer er zelf wimpers worden aangebracht, kan dit worden gedaan door middel van volledige wimpers met een speciale plakstrip. Hierbij plak je de wimpers met een speciale lijm vast aan het ooglid. Wanneer wimpers op deze manier worden aangebracht blijven ze vaak een dag zitten.

Wimperextensions met een langere draagtijd worden aangebracht bij ons in de salon, waar ze met een speciale lijm rechtstreeks op de wimpers worden aangebracht. Deze wimperextensions blijven daardoor langer zitten.

Wanneer de eigen wimper eruit valt, valt ook de wimperextension eruit. Doordat wimpers gemiddeld om de twee tot drie maanden uitvallen, blijven de wimperextensions lang zitten. Populaire technieken die bij ons worden gebruikt bij het aanbrengen van wimperextensions zijn de one by one techniek en de 2D-8D techniek.

Niet iedereen kan echter wimperextensions dragen. Wanneer je snel last hebt van geïrriteerde of droge ogen zijn de wimperextensions niet aan te raden. Wanneer wimpers in zijn geheel missen, zijn wimperimplantaten nodig. De wimperextensions worden bij beide technieken namelijk rechtstreeks op de wimper geplakt.

Bij ons in de schoonheidssalon kunnen de stylisten kijken of jouw wimpers geschikt zijn voor de one by one techniek of de 2D-8D techniek.

Voordelen van deze technieken:
– Natuurlijke look
– Weinig onderhoud
– Waterbestendig
– Blijft lang zitten
– Geen mascara meer nodig
– Geen wimperstrips meer nodig

Nadelen van deze technieken
– Niet geschikt voor zwakke wimpers
– Niet geschikt als je veel in je ogen wrijft